Udstilling om Kaj Munks liv på Kaj Munks Præstegård

dato

Oplev den gribende udstilling "Hvad var det dog der skete?" på Kaj Munks Præstegård i Vedersø. Udstillingen, der åbnede den 22. juni, fokuserer på de dramatiske begivenheder den 4. januar 1944, hvor Kaj Munk blev hentet af nazistiske håndlangere og likvideret. Gennem lyd og levende tapeter føres besøgende gennem Kaj Munks liv.

Den nye udstilling "Hvad var det dog der skete?" på Kaj Munks Præstegård tager dig med på en rejse gennem Kaj Munks liv, med et særligt fokus på den skæbnesvangre aften den 4. januar 1944. Udstillingen åbner med et indblik i Kaj Munks barndom på Lolland og fortsætter rum for rum gennem hans liv, indtil den tragiske aften, hvor han blev hentet af nazistiske håndlangere og likvideret.

En dybdegående og rørende oplevelse

Besøgende får et dybdegående og rørende indblik i de mange facetter af Kaj Munks liv og de dramatiske begivenheder i præstegården i Vedersø. Udstillingen tager udgangspunkt i den aften, der ændrede alt for familien Munk, og inviterer gæsterne ind i dagligstuen hos familien, da Kaj Munks mordere banker på døren.

Digitale elementer og levende tapeter

Den nye udstilling erstatter den tidligere udstilling om Kaj Munk og findes i nyrenoverede lokaler i stuehuset på præstegården. Udstillingen byder på en række digitale elementer, herunder billedmateriale og silhuetter, der bliver vakt til live på præstegårdens vægge. Med en fortæller i øret, der følger den besøgende fra rum til rum, bliver oplevelsen endnu mere levende og nærværende.

Praktisk information
Dato: Torsdag 10. oktober 2024
Tid: Kl. 11.00
Sted: Kaj Munks Præstegård, Vesterhavsvej 7 A, Vedersø, 6990 Ulfborg
Entré: Voksne: 75 kr. Børn og unge 0-17 år: Gratis adgang
Arrangør: Ringkøbing Fjord Museer
Kontakt: info@ringkobingfjordmuseer.dk / +45 5041 6526
Åbningstider: September-Oktober: Torsdag - søndag 11-16
For yderligere information, besøg www.kajmunkspraestegaard.dk

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut