Kilde: CarPeople
Af:
Annoncørbetalt

Nyt indkøbsnetværk styrker bilsalget hos CarPeople Ulfborg

Værkstedskæden CarPeople har etableret et indkøbs- og finansieringsnetværk, og de nye muligheder kommer CarPeople Ulfborg og ikke mindst de lokale kunder til gode.

Udvalget af nye og lettere brugte biler hos CarPeople Ulfborg bliver i den kommende tid udvidet støt. CarPeople lancerer et helt nyt netværk, der gør det nemmere for medlemmerne at indkøbe attraktive biler til salg og leasing. Kæden fokuserer på nye og lettere brugte biler, som opkøbes via faste samarbejdspartnere. Bilerne bliver importeret fra andre EU-lande samt leasingselskaber og udlejningsselskaber.

 – CarPeople skal være en totalløsning, og det indebærer, at vores medlemmer skal kunne imødekomme alle bilbehov, uanset om det er service, reparation eller en ny bil. CarPeople har netop indgået et nyt partnerskab med Dansk Motor Finans om afgiftsberegning. Derfor opfordrer vi alle medlemmer til at drage nytte af de attraktive samarbejdsaftaler, så de kan komme i gang med salg og leasing. Vi forventer et årligt salg hos kædens medlemmer på cirka 10.000 biler, forklarer Finn Thomsen, der er kædechef hos CarPeople. 

Investeringen i bilsalgsaftalerne kommer sideløbende med, at CarPeople har øget antallet af medlemsværksteder fra 27 til 44 på blot et år.

 

Stor hjælp fra kædekontoret

Hos CarPeople Ulfborg er der stor glæde over den lette adgang til salgbare biler.

– De nye samarbejder, der er blevet indgået, har stor værdi for os og vores kunder, idet vi kan indkøbe biler til en bedre pris. Samtidig tilbyder vi nu unikke muligheder for at få sit bilkøb finansieret, og vi har fået bedre tid til at fokusere på kunden og dennes behov, efter Dansk Motor Finans har sparet os for nogle arbejdsgange, fortæller John Sahl, der er værkstedsindehaver af CarPeople Ulfborg.

Det styrkede bilsalg skal sikre CarPeople Ulfborg i den skærpede værkstedskonkurrence. 

Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk