Hjalmar Sørensens Vej afspærres i denne uge

Foto: Holstebro Kommune.
dato

I forbindelse med den årlige Holstebro Streetfood Festival vil Hjalmar Sørensens Vej være afspærret fra tirsdag den 11. juni kl. 7.00 til tirsdag den 18. juni kl. 7.00.

Festivalen, som finder sted i området ved Slagteriet, tiltrækker mange besøgende og kræver derfor midlertidige trafikændringer for at sikre en sikker og problemfri afvikling.

For at minimere generne for trafikanter vil der være tydelig skiltning med omkørselsruter. Det anbefales, at bilister planlægger deres rute i god tid og følger de anviste omkørsler for at undgå forsinkelser.

Holstebro Streetfood Festival er en populær begivenhed, der byder på et væld af madoplevelser fra forskellige kulturer. Festivalen er kendt for sin livlige atmosfære og et bredt udvalg af madboder, der tilbyder alt fra gourmetretter til streetfood-klassikere.

Vi opfordrer alle til at tage del i festlighederne og nyde de kulinariske oplevelser, som festivalen har at byde på, samtidig med at de respekterer de midlertidige trafikændringer.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/hjalmar-soerensens-vej-afspaerres-i-denne-uge?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75764&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Veje,Transport
Kilde: Holstebro Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.